Single Blog Title

This is a single blog caption

Victòria del CEU Femení davant del RC Martorell-Anoia

Dissabte 11 de Febrer: RCMartorell-Anoia 8 vs 24 (b) CEU Femení.

Quatre espurnes dins d’un partit molt espes, quatre moments en que les coses van sortir diguem que be, encara que que no es del tot veritat, perque tenim que tindre en compte que tambe varem haver fallos del contrari que van ajudar. Crec que en el cap de l’equip, en aquesta visió a priori que tots ens muntem abans d’un partit, no mes va acostar massa a la realitat.

Som un equip que tenim que lluitar molt per aconseguir bones pilotes que serveixin perque les nostres ¾’s puguin despleglar el seu joc, i no nomes aixó sino que tambe necessitem que siguin moltes mes pilotes.

Varem estar tot el partit per endavant en el marcador, amb idéntica puntuació per nosaltres en la primera i segona part, dos essaigos + una transformació i per la seva part uns transformació de cop de castig en la primera i un essaig sense transformar en la segona. Al final 8 a 24.

La resta del partit va ser molt gris per els dos equips per igual, aixó si amb l’apreciació que la seva defensa va estar mes implicada i constant durant tot el temps, mentres que nosaltres varem fallar molt més en les primeres i segones ocasionsde placatge i va tenir que ser la trecera barrera qui va actuar en placatges en situacions limits.

Tambe tenim que reflectir la manca de pilotes desde fases estatiques. En melee varem patir que les seves primeres tendien a aixecar-se sempre i en les touches (tant en les seves com en les nostres)el contrari va jugar l’estrategia de molestar sempre a la nostra jugadora sense intenció de guanyar la pilota, i aquests sortien palmeades sense cap control per els mitjos.

Varem fallar tambe en la pressa de decisions dins la zona de 5 mts contraria ,marxarnt sense treure cap punt, cap vegada i a mes a mes amb contraatacs molt perillossos. La majoria del joc va transcorrer entre les linies de 22 d’ambdos equips.

Va ser un partit molt lluitat i trabat , amb moltes imprecissions i avants i poc joc a la ma. Es va patir tant dins com fora del camp.

Jo crec que pensem massa en les accions, volem anar per davant del joc i aixó ens crea unes falses espectatives que quan no es materialitzen fan aumentar la nostra ansia i dubtem en moments clau. Potser necessitem sentir el joc mes que pensar massa, afexir mes emoció i confiar en la companya que tenim al costat, tant en defensa com en atac.

Es veu desde fora tot el potencial que tant la delantera com les ¾’s tenen, pero hi ha vegades que els partits no sempre surten com un desitga. Al final el que ens emportem es una victoria amb bonus ofensiu que ens fa esta al capdamunt de la taula empatades amb el Sitges R.C., esperant el proxim partit per donar espectacle, no nomes al marcador sino tambe en el joc.

Aixó ho esperem aquells que desde fora patim en silenci els partits. Enhorabona a tot l’equip.

Autor: M. Romero.

*Foto d’equip CEU Femení.

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful