Single Blog Title

This is a single blog caption

Crónica CEU Barbarians vs INEF Barcelona

Derrota del CEU Barbarians en un ajustat partit amb INEF Barcelona.

El dissabte amb unes grades repletes de jugadors del senior ens enfrontavem a un equip nou en competició com és els Ossos de l’Inef. Els Barbarians del CEU volien guanyar al lider de la lliga que tot i ser novells varen demostrar molt bones aptituds.

A l’inici del partit ja es va veure que seria un partit molt disputat. Els nostres gaudien d’una major posessió i trenaven bones jugades però un pase de mes o un error de mans inpedien que anotessim marca. Els Ossos recorrien al joc al peu per crear-nos problemes al darrere. Hem de valorar molt positivament la tasca dels homes de tercera cortina, Jaume, Lluís i Ivan que tot i ser novells (alguns en la posició i d’altres en l’esport) van fer un gran paper.

Va arribar el primer try al minut 21 després de moure la pilota d’una banda a un altre en Lillo va plantar l’ovalada a la zona d’assaig dels Ossos. Aquest Lillo ens donarà moltes alegries quan aprengui el funcionament del Joc. En Victor trasnformava i ens posavem 7-0. Malgrat el domini local els Ossos es van treure la son de les orelles i trepitjaven la nostre zona d’anotació però un placatge salvador de Felipe i Lluis va impedir al jugador de l’Inef anotar. Tot i això al minut 30 van anotar marca. I així varem arribar al descans. A la represa els Ossos van sortir amb molta força i van anotar dos assaigos seguits en el minut 49 i 55 transformen el segon. El partit es posava dificil i era hora de possarse a treballar. El Ceu va posar-se a atacar amb força però la defensa dels Ossos impedien que disposessim d’oportunitats, A les acaballes del partit en Felipe va aconseguir anotar un assaig que ens permetia rascar el bonus defensiu.

Es van veure jugades de molta qualitat com la del Pepe Arandiga que juguen de centro va fer un parell de fintes i va donar un pase per l’esquena que a l’enrtrenador casi li agafa un infart o les carreres de l’Ivan que recollint la pilota d’arrier es decidia a atacar amb força des de la nostre 22.

No es va guanyar però intueixo que anem pel bon camí i que aquest equip ens donará moltes alegries,

Finalment hem d’agrair als Ossos, a l’arbitre i al nombros públic l’assistència al partit. Amb aquestes grades tan repletes dona gust.

Autor: Rati Rumano

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful