Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

Single Blog Title

This is a single blog caption

Cronica Cornellà frente a CEU Barbarians

El CEU Barbarians va proposar un joc ofensiu que li va passar factura… junt amb una gespa massa llarga.

Per ser l’últim partit de lliga que jugàvem, podríem dir que el resultat no reflexa el vist sobre el terreny de joc. S’aprecia des del primer moment ganes de jugar, sense cap pressió pel resultat i amb un ambient molt distès que pot ajudar a desenvolupar un joc alegre. Aquesta és la nostre intenció, tot i que anem justos de gent, comptem en les nostres files a dos directors d’orquestra que molts equips de Divisió d’Honor (Catalana tampoc ens passem) voldrien als seus equips. Afegit al RETORNO del TOPO des de les platges de Miami, em fa ser optimista amb el resultat. El Cornellà un equip complet d’efectius i amb jugadors de llarga experiència és un rival sempre incòmode que lluita al límit del permès.

El partit comença, i potser perquè no tenim pressió o perquè no hem escalfat prou, el domini el té el Cornellà que ens fa un assaig al minut dos. Ens trèiem la son de les orelles i comencem a acumular joc sense pèrdues de pilota en els rucks i després de varies fases de joc el Topo fa una jugada de Six Nations on rep un passe sota pressió amb la defensa a sobre i la deixa caure sobre el seu peu per fer una patada rassa a seguir que ell mateix agafa per plantar-la a la zona d’assaig. El nostre Màgic Sorenssen la clava per posar-nos per davant. Seguim amb el domini al seu camp però quan superen la primera cortina defensiva ens generen molts problemes perquè ens costa molt recular. El nostre Màgic fa un placatge més que perillós i l’àrbitre li ensenya una groga ataronjada. En aquestes condicions ells tenen una superiorat molt manifesta a la linia de tres quarts i el pobre Ivan , el niño avispa, es troba superat amb un quatre contra un que el Cornella aprofita. Acaba la primera part amb domini nostre però que no som capaços de transformar en punts.

Al poc de començar la segona part part canviem al Roger ,Muñon Man, i al Felipe que no poden més. El cansanci és comença a notar i en una intercepció de un pase

 

del duo sacapuntas ells ens fan una contra que tot i l’esforç per recular nostre acaba en assaig. I tot seguit n’encaixem un altra amb un altra recuperació al seu camp. Cada pèrdua seva ens fa pagar un preu molt alt i perdem tots els metres que hem guanyat amb l’esforç dels nostres jugadors. El joc es comença a embrutar i no som tant fluids com a la primera part. L’Alex, l’andorrà, que s’ha fet especialista del placatge (en va fer tres o quatre duríssims si no pregunteu-l’hi al Lillo), esta mort després del notable esforç que ha fet. Esgotem l’últim canvi que tenim i el Topo insisteix a ficar-nos dins el partit amb un nou assaig. Al final ens fan un últim assaig en un nou contraatac. I així va acabar el partit Pels que hi varem ser podem afirmar que els jugadors del CEU ho van donar tot i que ens anem amb la cara ben alta per la predisposició positiva amb la que vam participar.

Com es obligat us deixo amb el MVP d’aquesta jornada i en contra la meva voluntat he de dir que aquesta jornada se l’ha guanyat el TOPO. Va fer dos marques i més enllà de les marques de xurro la primera i la segona regalada; se’l mereix pel COMPROMÍS amb majúscules que ha demostrat al llarg de tota la meva carrera com a entrenador.

Com ja us vaig dir la temporada no s’ha acabat i encara queda una competició (LA MALDITA COPA CARAJILLO) i per altra banda farem amistosos per els jugadors noconvocats amb el A i amb aquells jugadors que entreneu però sense fitxa i no heu pogut competir Cirilos, Miquels, Ivan Salamanca, Romulos i d’altres veterans que us apunteu

Vull agrair de tot cor l’ajuda que m’ha ofert el Pirlo fent de delegat aquest any, al Lluís Cruz per tota la feina d’altres temporades (no tant aquesta excepte per fer de taxista), al Santi Arandiga, a la família Morera, al EuskoPitxin, al Joanet i a molts d’altres que m’heu ajudat i als quals no us ho he agraït en públic abans. També a tots els jugadors que m’heu fet les coses més fàcils al llarg d’aquests anys i amb els quals he disfrutat de moltes experiències i anècdotes.

Fotos: @Ot Brun

Estadísticas del partido: RUGBYCAT